Occupational therapy for persons living with chronic conditions - Development and feasibility of the ABLE program. Ph.d.-project

Project Details

Description

Ph.d. projekt i ergoterapi.
Formålet med projektet er at udvikle og afprøve et ergoterapeutisk interventionsprogram, som sigter mod at forbedre evnen til at udføre Almindelig Daglig Levevis (ADL)for personer der lever med kroniske tilstande.

Ph.d. projektet består af 3 delstudier:

Studie I - Formålet er at undersøge selvrapporteret ADL evne blandt personer med forskellige kroniske lidelser fx KOL, cancer, skizofreni og reumatologiske sygdomme. Der er tale om et deskriptivt studie på baggrund af data fra database.

Studie II – Formålet er at undersøge hvilke forslag personer, som lever med en kronisk tilstand og ergoterapeuter (som arbejder med målgruppen) har til hvad der kan forbedre evnen til at udføre hverdagsopgaver. I dette studie anvendes metoden Concept Mapping (mixed method approach).

Studie III – Formålet er at undersøge anvendeligheden og den potentielle effekt af et ergoterapeutisk interventionsprogram til personer med kroniske tilstande. Dette studie er et feasibility studie med et pre-post test design.


StatusFinished
Effective start/end date01/09/1514/09/18

Activities

  • 1 Lecture or presentation

Ergosymposium

Kristina Tomra Nielsen (Speaker)

28 Apr 2016

Activity: Talk or presentation typesLecture or presentation