Open innovation tools for increasing innovation capacity to apply smart specialization approach in e-silver economy sector of Baltic Sea region.

Project Details

Description

Projektansøgning indsendt til Interreg Baltic Sea Region april 2018 under programmet: Capacity for Innovation. Programmets fokusområde: Smart specialization
To enhance growth opportunities based on increased capacity of innovation actors to apply smart specialization approach.
Vores oversættelse: At øge vækstmulighederne baseret på øget kapacitet hos innovationsaktører med henblik på at udvikle og anvende en smart (intelligent) tilgang til specialisering.

Layman's description

Projektets fokus er at udvikle en tværnational/regional platform, der vil skabe og integrere Smart Labs-faciliteter som basis for innovation i Østersøregionen. Dermed støttes innovationsaktører til at udnytte og kommercialisere forskningsviden i e-Silver økonomien og udvikle implementeringsstrategier.
De Regionale Smart Labs vil blive oprettet ved at anvende en 3D helix tilgang og får til opgave at styrke innovationsaktørernes kapacitet til at samarbejde med andre aktører i sektoren.

Key findings

Konsortiet forventer at Regionale SMART Labs integreres under en tværnational platform (Digital Silver Hub), der er i stand til at støtte innovationsaktører til at udnytte og kommercialisere forskningsviden i e-Silver økonomi.
AcronymOSIRIS
StatusFinished
Effective start/end date01/01/1931/07/21

Collaborative partners

  • HAMK Häm​e University of Applied Sciences (HAMK), (Project partner) (lead)

Keywords

  • elderly