Project Details

Description

Projektet fokuserer på formaliseret og systematisk videreudvikling af e-didaktiske kompetencer hos undervisere i såvel de campus-baserede udbud, som i netbaseret sygeplejerskeuddannelse. Ved formelt at styrke og videreudvikle den NET-baserede tilgang som en løftestang for en mere digitaliseret tilrettelæggelse af VIA Sygeplejerskeuddannelsens campusspor, kan der skabes en unik mulighed for kontinuerlig kompetenceudvikling af alle VIA sygeplejerskeuddannelsens undervisere. Kompetenceudviklingen angår planlægning, afvikling og evaluering af digitale asynkrone læringsforløb og synkron undervisning. Der arbejdes konkret med inspiration fra den netbaserede sygeplejerskeuddannelsens e-didaktisk tilgang, når der udvikles, videreudvikles og afprøves undervisningsmodeller og et skriftligt inspirationskatalog.

Alene rettet mod den netbaserede sygeplejerskeuddannelse i VIA arbejdes der gennem en innovativ proces med at omsætte NETstuderende og underviserne forståelse af online vejledning til konkrete afprøvninger og et idekatalog.
Samtidigt forventes projektet at medvirke til, at netbaseret sygeplejerskeuddannelse fortsat kan rekruttere og fastholde den gruppe af studerende som en netbaseret uddannelse med sin fleksibilitet er attraktiv for.

Short titleProjekt E-didaktik
StatusFinished
Effective start/end date01/08/2131/12/22

Keywords

  • information and communication technologies and e-learning
  • learning, educational science and teaching
  • research designs, theory and method