Abstract

Formålet med rapporter er at gøre status over de aktiviteter og resultater, der har udfoldet sig som konsekvens af det arbejde, der er udført i Center for Animation, Visualisering og Digital Fortælling i 2019. Formålet er at give et klart overblik over centerets mange og mangeartede aktiviteter, samt, hvor det er muligt, deres resultater og effekter.
Centeret er forankret i Uddannelses- og Forskningsministeriet, men arbejder med opgaver, der falder inden for fem forskellige ressortområder;
Udenrigsministeriet, Kulturministeriet, Erhvervsministeriet, Børne- og Undervisningsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet. Der samarbejdes med en lang række offentlige myndigheder; kommuner, regioner, EU-programmer, skoler, uddannelsesinstitutioner, kulturinstitutioner samt organisationer og private virksomheder.
Som Danmarks nationale Center for Animation, Visualisering og Digital Fortælling er det centerets opdrag at sikre relevant udvikling og fremdrift i professioner, marked og samfund med udgangspunkt i centerets viden og kompetencer.
Original languageDanish
Publication date1 Aug 2020
Number of pages49
Publication statusPublished - 1 Aug 2020

Keywords

  • aesthetics, design and media
  • activities
  • animation
  • reporting

Cite this