Den sundhedsprofessionelles rolle som (tvangs)motivator

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingContribution to book/anthologyCommunication

Abstract

Det nære sundhedsvæsen — perspektiver på samfundsudvikling og møder mellem mennesker kaster et analytisk, reflekterende lys over en voksende del af sundhedsvæsenet.

Bogen falder i to dele. Den første del omhandler de historiske og samfundsmæssige rammer, som det nære sundhedsvæsen fungerer indenfor. Anden del sætter fokus på møder mellem professionelle og mennesker, som modtager hjælp og støtte i forskellige former i denne del af sundhedsvæsenet, herunder børn og unge, psykisk sårbare, kronisk syge og ældre.

Bogen indeholder 22 kalejdoskopiske kapitler med nedslag på det nære sundhedsvæsen, og alle kapitler er skrevet af skandinaviske eksperter inden for de pågældende temaer.

Bogen søger at favne det nære sundhedsvæsen bredt, hvor de enkelte kapitler samtidigt graver sig dybt ned i de forskellige temaer i forsøget på at løfte nye forståelser frem.

Bogen henvender sig til et bredt spekter af professionelle såsom sygeplejersker, sundhedsplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, socialpædagoger, socialrådgivere samt til studerende og undervisere på bachelor- og diplomniveau i sundhedsfaglige og socialpædagogiske uddannelser og til andre med særlig interesse for sundhedsvæsenet.
Original languageDanish
Title of host publicationDet nære sundhedsvæsen : perspektiver på samfundsudvikling og møder mellem mennesker
EditorsStinne Glasdam, Jette Westenholz Jørgensen
Number of pages8
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherMunksgaard
Publication date14 Oct 2016
Edition1
Pages237-244
ISBN (Print)9788717044425
Publication statusPublished - 14 Oct 2016

Keywords

  • disease, health science and nursing

Cite this