Didaktik i udvikling

Torben Spanget Christensen (Editor), Nikolaj Frydensbjerg Elf (Editor), Peter Hobel (Editor), Ane Qvortrup (Editor), Solveig Troelsen (Editor)

Research output: Book/Report/PhD thesisAnthologyResearchpeer-review

Abstract

‘Didaktik i udvikling’ gør status og ser fremad i 20 kapitler om didaktik skrevet af danske og internationale forskere og repræsentanter fra didaktisk praksis. Bogens kapitler er fagfællebedømt og repræsenterer den nyeste forskning af relevans for både praktikere og forskere inden for det didaktiske felt.

‘Didaktik i udvikling’ falder i fire dele: Første del behandler didaktikkens indholdsaspekt, dels bredt og teoretisk, dels eksemplificeret ved skrivedidaktik i forskellige sammenhænge. Anden del adresserer formaspektet og undersøger didaktiske tilgange i grundskole og gymnasium. Tredje del ser på didaktikkens organisering i forskellige kontekster, og fjerde del behandler didaktikkens iboende normativitet(er).

Bogen henvender sig til undervisere, studerende og forskere med interesse for didaktiske problemstillinger i tilknytning til grundskole og gymnasium.
Original languageDanish
Place of PublicationAarhus
PublisherKlim
Number of pages384
ISBN (Print)9788772042206
ISBN (Electronic)9788772042732
Publication statusPublished - 15 Jun 2018

Keywords

  • learning, educational science and teaching

Cite this