Dokumentation af brugen af 'ad hoc' bibliotekarvagt

Research output: Contribution to conference without a publisher/journalPosterCommunication

Abstract

I forlængelse af vores brugerundersøgelse, om hvordan vores studerende og ansatte bruger den tilgængelige bibliotekarvagt, er metoden og resultaterne præsenteret ved en postersession på Årsmødet for Danske Fag- Forskning- og Uddannelsesbiblioteker (DFFU).
Undersøgelsen er lavet på baggrund af fysiske henvendelser i Studiebiblioteket, og der er opgjort på forskellige kategorier af spørgsmål.
Resultaterne viser at der i høj grad efterspørges hjælp til systematisk litteratursøgning, brug af thesaurus, dokumentation af søgning og hjælp til referencehåndtering. Der spørges også til videnskabelig metode og ophavsret.
Original languageDanish
Publication date21 Sep 2017
Number of pages1
Publication statusPublished - 21 Sep 2017
EventDFFU årsmøde 2017: Danske Fag-, Forsknings- og Uddannelsesbiblioteker - Hotel Fredericia, Fredericia, Denmark
Duration: 21 Sep 201722 Sep 2017

Conference

ConferenceDFFU årsmøde 2017
LocationHotel Fredericia
CountryDenmark
CityFredericia
Period21/09/1722/09/17
Other“Digitalisering = Tilgængelighed?”.<br/><br/>Strategier og politikker er altid udarbejdet ud fra et ønske om en ændring af status quo på et område; som ofte, fordi der findes et politisk ønske, om at øge eller fremme et særligt scenario – der findes alt...

Keywords

  • information and communication technologies and e-learning

Cite this

Jensen, T. M. N. (2017). Dokumentation af brugen af 'ad hoc' bibliotekarvagt. Poster session presented at DFFU årsmøde 2017, Fredericia, Denmark.