Etablering af reference mellem den danske kvalifikationsramme for livslang læring og den europæiske kvalifikationsramme for livslang læring

Tine Holm, Sanya Gertsen Pedersen

  Research output: Book/Report/clinical guidelinesReportCommunication

  Abstract

  Denne referencerapport etablerer en reference mellem den danske kvalifikationsramme for livslang læring (NQF) og den europæiske kvalifikationsramme for livslang læring (EQF) . Rapporten er det officielle danske svar på EQF-henstillingen, hvor landene opfordres til at etablere en henvisning mellem deres nationale kvalifikationsniveauer og den europæiske kvalifikationsramme for livslang læring inden 2010.

  Referenceprocessen er blevet gennemført af et referenceudvalg bestående af repræsentanter fra de fire ministerier med ansvar for livslang læring i Danmark og de relevante kvalitetssikringsinstanser samt internationale eksperter. Danmarks Evalueringsinstitut har fungeret som sekretariat for referenceudvalget.

  Rapporten er blevet godkendt af koordinationsudvalget der består af repræsentanter for de fire ministerier med overordnet ansvar for den danske referenceproces: Undervisningsministeriet, Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, Kulturministeriet og Økonomi- og Erhvervsministeriet.
  Original languageDanish
  PublisherDanmarks Evalueringsinstitut
  Number of pages100
  ISBN (Electronic)978-87-7958-633-8
  Publication statusPublished - 2011

  Cite this