Flipped Learning: flip med video

Research output: Book/Report/clinical guidelinesBookCommunication

Abstract

I FLIPPED LEARNING – FLIP MED VIDEO kan du læse om, hvordan du som underviser kommer godt i gang med at implementere video i undervisning, der har afsæt i tankerne omkring flipped learning.
Bogen indeholder fire dele:
I Del 1 fokuserer vi på det metarefleksive i at tænke video ind i undervisningen som del af elevernes læringstilgang. Videoer skal ikke bare ses, men også bearbejdes gennem forskellige læringsaktiviteter.
I Del 2 fokuserer vi på den konkrete planlægning af undervisning med video. Vi giver eksempler på, hvordan en undervisningssekvens kan se ud, når man tænker i en bestemt stilladseringstanke, som den kendes fra den faglige læsning. Vi giver desuden forslag til, hvordan eleverne kan diskutere, dokumentere, systematisere og reflektere over det faglige indhold.
Del 3 handler om, hvordan en undervisningsvideo produceres. Vi giver her en række erfaringsbaserede bud på opmærksomhedspunkter, man som lærer bør have for øje, når der produceres videoer i og til undervisningen.
Del 4 indeholder skabeloner og modeller, som kan gøre arbejdet med video nemmere. Skabelonerne er tænkt som planlægnings-, arbejds- og vurderingsværktøjer, som kan benyttes af både elever og lærer.
Original languageDanish
Place of PublicationOdense
PublisherPRAXIS
Number of pages52
ISBN (Print)978-87-571-2855-0
ISBN (Electronic)978-87-571-3359-2
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  • educational Technology
  • digitial communication
  • teachers
  • didactics
  • web 2.0 virtual learning

Cite this