Gamificering af Bæredygtige innovationsprocesser - Med afsæt i Nordic built

Research output: Other contributionOtherCommunication

8 Downloads (Pure)

Abstract

Projektets hovedformål er at skabe nye virtuelle/digitale procesværktøjer, der kan anvendes i forbindelse med udviklingen af nordisk samarbejde inden for bæredygtig renovering, herunder implementeringen af Nordic built charteret i procesværktøjerne. De udviklede procesværktøjer skal medvirke til at udveksle viden og erfaringer på tværs af de nordiske lande.

Nordic Built handler om at forene kræfterne, således at der skabes en målrettet indsats, med opmærksomhed på de kvaliteter, der kendetegner nordisk bæredygtigt byggeri. Nordic Built er et nordisk initiativ til at fremme udviklingen af bæredygtigt byggeri, startet af de fem nordiske erhvervsministre og vedtaget i oktober 2011.

Dette projekt skal ses som et sideprojekt til Nordic Built, hvor målet er udviklingen af et digitalt/fysisk innovativt procesværktøj der kan forene innovative tanker med en bæredygtig værdisættelse af byggeri. Her er det særligt interessant at få ny viden omkring hvordan en transformering af charterets 10 bud kan omsættes til konkrete ideer der kan bæres hele vejen igennem et byggeprojekt.

Det digitale/fysiske procesværktøj skal fungere som en innovativ og kollaborativ vidensplatform hvor målet er dels udveksling af viden på tværs af grænser og dels en medvirken til at "uddanne" og inspirere studerende indenfor bæredygtig renovering.
Original languageDanish
Publication date2015
Number of pages12
Publication statusPublished - 2015

Cite this