Kortlægning af professionshøjskolernes videncentre: – og hvordan de understøtter og medvirker til udvikling og formidling af viden til grund- og videreuddannelser inden for det almenpædagogiske område

  Research output: Book/Report/PhD thesisReportResearch

  77 Downloads (Pure)

  Abstract

  Kortlægningen er lavet på bestilling fra BUPL og er en kvantitativ undersøgelse af, hvordan professionshøjskolernes videncentre medvirker til udvikling og formidling af viden til grund- og videreuddannelser indenfor det almenpædagogiske område.
  Undersøgelsen falder i to dele. Første del består af en kortlægning af professionshøjskolernes videncentre og har til hensigt at give en aktuel oversigt over videnscentre, som beskæftiger sig med det almenpædagogiske område.
  Anden del af projektet sætter fokus på videncentrenes vidensproduktion og indeholder en gennemgang af de inkluderede videncentres projekter. Med fokus på de projekter, der falder inden for det almenpædagogiske område, kigges på projekternes faglige indehold, hvordan resultaterne formidles og i hvilken grad grund- og videreuddannelserne er inddraget.
  Original languageDanish
  PublisherTeori og Metodecentret, Professionshøjskolen UCC
  Number of pages54
  Publication statusPublished - 2012

  Keywords

  • educational science studies

  Cite this