Læring gennem mad og måltider i grundskolen: Teori og praksis fra Danmark, Sverige og Norge

Dorte Ruge (Editor), Frøydis Nordgaard, Vik (Editor), Johanna Bjørklund, Sara Fröden

Research output: Book/Report/PhD thesisAnthologyResearchpeer-review

Abstract

Hvordan er skolemåltiderne organiseret i de skandinaviske lande? Og på hvilken måde kan ny pædagogisk praksis give eleverne et bedre skolemadstilbud og en bedre forståelse af skolemadens betydning for sundhed og bæredygtig udvikling? Læring gennem mad og måltider i grundskolen præsenterer viden om skolemad fra Danmark, Sverige og Norge. Formålet med antologien er at give pædagoger, lærere og studerende indenfor læreruddannelse, folkesundhed og ernæring viden om skolemad, og om hvad læring gennem måltider kan være.
Original languageDanish
PublisherCappelen Damm Akademisk
ISBN (Print)9788202755423
Publication statusPublished - 30 Mar 2023

Keywords

  • children and youth

Cite this