Måltidet på arbejdspladsen

Jens Pedersen-Ulrich

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

10 Downloads (Pure)

Abstract

Artiklen behandler måltidet på arbejdspladsen. Der ses på, hvordan måltidets indretning kan være med til at bane vejen for forskellige typer organisationskultur, som hver især kan bidrage til at understøtte den enkelte organisations specifikke mål og strategier. Artiklen belyser, hvilke organisationskulturelle muligheder der udspringer af fem forskellige måltidsformer; måltidet indrettet om­kring en buffet, måltidet baseret på fadanretninger, på portionsanretninger, måltidet som indtages stående ved caféborde og endelig det måltid, hvor det er den medbragte madpakke, der indtages foran computeren på kontoret. Artiklen minder os om, at et måltid både kan adskille og samle – signalere individualitet såvel som fællesskab
Original languageDanish
JournalLederliv
Number of pages20
ISSN2446-0532
Publication statusPublished - 13 Mar 2019

Keywords

  • management, organizational development and innovation

Cite this