Naturfagsprøven: Prøvevejledning

Research output: Other contributionTeaching material

Abstract

Med naturfagsprøven.gyldendal.dk er du dækket ind hvad angår faglige tekster, praktiske øvelser, evaluerende opgaver, diskussionsoplæg og forslag til ekskursioner. Portalen rummer desuden flere opslagsværker.

Strukturerede forløb
Forløbene, som alle er nyskrevne, danner portalens kerne. Der veksles mellem forskellige medietyper (tekst, billede, animation, video), ligesom der linkes til relevante steder på nettet, hvor man kan søge supplerende viden. Forløbene har en indre progression, hvad angår fx fagtermer og abstraktionsniveau.

Øvelser
Portalen rummer et væld af øvelser, hvor eleverne får fingrene ned i faget og ser teori omsat til praksis. Der findes både laboratorieøvelser, feltøvelser på forskellige biotoper, diskussionsøvelser, hvor klassen fx skal forholde sig til et etisk dilemma, og småøvelser, som ikke kræver udstyr, og som kan laves undervejs som et afbræk i tekstlæsningen.

Enkel navigation
Med naturfagsprøven.gyldendal.dk får du enkle og overskuelige rammer. Man navigerer mellem de enkelte faneblade og i venstremenuen. I forløbene foregår navigationen i boksene i højre side, hvor man ganske enkelt klikker sig vej gennem forløbet.
Original languageDanish
Publication date2016
Publication statusPublished - 2016

Keywords

  • natural science

Cite this