Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser: kompendium

    Research output: Book/Report/clinical guidelinesCompendiumEducation

    Abstract

    I naturvidenskabelige fag på bacheloruddannelser og på de gymnasiale uddannelser er det vigtigt at koble teoretisk viden med praksis.
    Sensorisk teori og fødevarevidenskab kobler kemi og fysik praksisnært med videnskab for sensoriske analyser. Kompendiet giver en introduktion til den sensoriske videnskab med fokus på biologiske og kemiske processer målrettet bachelor og gymnasiale uddannelser. Teorien illustreres med praksisnære øvelser.
    3. udgave er udvidet med triangeltest, en ekstra øvelse, meget mere teori og nye illustrationer.

    Læs mere: http://michaelrene.com/forfatter/

    Anmeldelse:
    http://www.michaelrene.com/Anmeldelse%20af%20Sensorisk%20teori%20til%20gymnasiale%20uddannelser,%20feb%202012.pdf
    Original languageDanish
    Place of PublicationKøbenhavn
    PublisherForlaget Metropol
    Edition3 udgave
    Number of pages68
    ISBN (Print)978-87-7392-701-4
    Publication statusPublished - 2014

    Cite this