Smag for kartoffel: workshop for 4.-7. klasse

Agnete Hoffmeyer, Anette Kamuk*, Eva Rymann (Editor), Janne Budek, Jacqueline Borgquist

Research output: Other contributionTeaching material

Abstract

UNDERVISNINGSMATERIALE Smag for Kartoffel er et undervisningsmateriale til elever på 4.-7. klassetrin i faget Madkundskab og til elever, der har Madkundskab som valgfag. Fokus er på råvarekendskab, madlavning og tilsmagning.
I workshoppen skal eleverne smage en grundsuppe til med surt, sødt, salt og umami.
Materialet til workshoppen kan downloades via listen over dokumenter i linket. Der findes:
Manual til workshoppen inkl. opskrift på kartoffelsuppe
Opgavehæfte til eleverne
Skema til Tip en 13'er om kartofler
Lærervejledning til Smag for Kartoffel
Powerpoint-præsentation af øvelsen i tilsmagning
Original languageDanish
Publication date2015
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  • educational science
  • everyday life

Cite this