Velfærdsprofeten #58: Profetier for pædagoger

Lotte Andersen (Developer), Maja Natacha Haack (Developer), Anne Skare Nielsen (Performer), Tove Hvid Persson (Performer)

Research output: Non-textual formPodcast, music and sound productionsCommunication

Abstract

Vi lever i en tid, hvor udviklingen går med rivende hast. Når nye teknologier eller services kombineres med hinanden, accelererer hastigheden, og før vi ved af det, er fremtiden over os.

Denne podcast handler om, hvilke fremtidstendenser vi ser for pædagogerne, og hvordan du kan ruste dig fagligt til fremtiden.

Vi taler med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, som er en af Skandinaviens førende futurister. Hun er partner i Universal Futurist og så har hun for øvrigt selv en podcast: Futcast - væk din fremtidssans.

Vi taler også med Tove Hvid Persson, som er direktør for Københavns Professionshøjskoles Videreuddannelse. Hun har i mange år arbejdet med uddannelse af pædagoger og lærere, og er i øvrigt selv uddannet lærer.

Podcasten er en del af serie, hvor vi undersøger hvad fremtiden bringer for lærere, pædagoger, sygeplejersker, socialrådgivere og ledere i den offentlige sektor.
Original languageDanish
Publication date2021
Place of PublicationKøbenhavn
Media of outputOnline
Size36 min
Publication statusPublished - 2021

Cite this