Vi taler om det! - Strategisk kommunikation med Trine Lai

Research output: Non-textual formPodcast, music and sound productionsCommunication

Abstract

I dette afsnit taler jeg med Trine Lai fra Sanderumgårds Romantiske Have, hvor vi dykker ned i emnet strategisk kommunikation. Vi udforsker hvilken strategi, der bør anvendes, når produktet er virkelig godt, men kendskabet til det endnu ikke er udbredt.

Hvordan sikrer man sig en plads i målgruppens bevidsthed og dermed øger sandsynligheden for at befinde sig det rette sted på det rette tidspunkt for at gribe de tilstedeværende muligheder og chancer? Vi berører også betydningen af at fokusere på fødekæden og undersøger, hvordan det kan være effektivt at ændre produktets udtryk og identitet for at tiltrække nye målgrupper uden at forsømme de allerede eksisterende.

Hvorfor er det nogle gange svært at få talt om det? Hvad sker der, når vi kommunikerer med hinanden? – Eller ikke-kommunikerer? Hvorfor er det, at effekten nogle gange udebliver, selvom jeg har været tydelig i min kommunikation? Hvordan kan jeg blive mere bevidst om min egen kommunikation og kommunikationens psykologi? Det arbejder vi med i faget ”Kommunikation i praksis”. I denne podcast inviterer jeg gæster i studiet til en snak om de kommunikationstemaer, vi også arbejder med i undervisningen. Gæsterne bidrager enten med en erfaring ind i det praksisnære eller i det teoretiske felt. Podcasten er for dig, der er deltager i undervisningen eller dig, der er nysgerrig på at blive klogere på kommunikation.

Vi taler om det! En podcast om kommunikation med Gerd Madsen fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Gæst: Trine Lai
Vært: Gerd Madsen
Produktion og redaktion: Julie Kowal og Gerd Madsen
Original languageDanish
Publication date23 Oct 2024
Publication statusPublished - 23 Oct 2024

Keywords

  • market communication
  • communication

Cite this