TY - RPRT
T1 - Vild med mad
T2 - En guide til mad- og måltidspædagogik i fritidslivet
AU - Habekost, Ellen Ravn
AU - Pedersen, Kirsten Marie
AU - Nielsen, Morten Kromann
PY - 2012
Y1 - 2012
N2 - Denne guide er udviklet på baggrund af projektet ’Madværkstedet som Fritidsaktivitet’, der med støtte fra FDB i 2011-12 er gennemført i et samarbejde mellem University College Lillebælt, kokkeuddannelsen ved Kold College og de kommunale ungdomsskoler i Hedensted, Vejle, Odense og Kerteminde Kommuner. Det overordnede formål med projektet har været at udvikle en model for madværksteder som fritidsaktivitet med nye metoder til at motivere, inspirere og styrke unges interesse for mad og måltider, et arbejde vi vil beskrive som at styrke unges maddannelse.
AB - Denne guide er udviklet på baggrund af projektet ’Madværkstedet som Fritidsaktivitet’, der med støtte fra FDB i 2011-12 er gennemført i et samarbejde mellem University College Lillebælt, kokkeuddannelsen ved Kold College og de kommunale ungdomsskoler i Hedensted, Vejle, Odense og Kerteminde Kommuner. Det overordnede formål med projektet har været at udvikle en model for madværksteder som fritidsaktivitet med nye metoder til at motivere, inspirere og styrke unges interesse for mad og måltider, et arbejde vi vil beskrive som at styrke unges maddannelse.
M3 - Rapport
BT - Vild med mad
CY - Vejle
ER -