Netværk for Netbaserede Uddannelser

Beskrivelse
Livslang e-læring er blevet en del af uddannelsestænkningen.
På professionshøjskolernes grunduddannelser såvel som i ungdomsuddannelserne er man begyndt at gennemføre netbaserede undervisningstilbud. Også i regi af efteruddannelse tilbydes der i dag en lang række uddannelses- og kursustilbud, som foregår helt eller delvist online. Samtidig med at brugen af it kan ophæve de rammer tid og rum udgør, er også underviserens, den studerendes og institutionens rolle under kraftig forandring.

Denne konference har fokus på livslang e-læring og den betydning det kan få for vores måde at tænke uddannelse på. På konferencen vil vi diskutere erfaringer med at tænke den studerendes digitale uddannelseserfaringer ind i egen uddannelsespraksis, og der vil være fokus på både forskning og praksiserfaringer inden for temaet.

Konferencen henvender sig til undervisere, forskere, ph.d-studerende, uddannelsesudviklere og ledere, som interesserer sig for eller har ansvar for brugen af it i uddannelsesforløb og undervisning. Hovedfokus er på professionshøjskolernes område, på ungdomsuddannelser, videregående uddannelse og efter- og videreuddannelse i institutionelt regi.

Medarrangør af konference.
Informationer
Flere informationer

Konference

KonferenceNetværk for Netbaserede Uddannelser
LokationUniversity College Syd
LandDanmark
ByKolding
Periode12 april 2016