ForsidePersonerBirgitte Lunden Poulsen

English

Føj til bogmærker

Birgitte Lunden Poulsen

Person

Præsentation

Chef for Facility Service

Campuschef for Ernæring & Sundhed/ Ledelse & fællesfunktioner i Sorø
 

Facility Service er en afdeling, hvor man har samlet alle alle servicefunktioner som understøtter uddannelserne. Jeg har arbejdet i sektoren siden 2002, hvor jeg startede som Service og kantineleder. Efterfølgende har jeg arbejdet med udvikling, og opbygning af kantiner i hele Region Sjælland på vores lokationer, controller af vores rengøringsområde, opbygning efter udlicitering af rengøringsområdet, indkøbsaftaler.

I 2011 tog jeg uddannelsen som Facility mangement på Teknologisk institut 2011  imens opbyggede jeg organisationen, så alt drift og vedligehold af bygning også blev en del af afdelingen. Der blev arbejdet med kultur samt alt servicepersonale på lokationerne, kom til at hører under Facility Service.

Ny organisering i 2012 betød at man samlede alt service i en afdelinger og følgende områder som : Bygningsdrift- Service- Kantinedrift- Rengøring- Konferancesystem/ eksterne lokalebooking og speciale arrangementer internt- Logistik og Indkøb.

I 2014 blev Udlånssamlingen lagt ind under Facility Service

I 2015 blev jeg udpeget til Campuschef for Ernæring & Sundhed/ Ledelse & fællesfunktioner i Sorø
 

Primære arbejdsområder

Arbejdsområder

 

Personaleledelse- rengøringsområdet-kantiner-servicepersonalet- vedligehold- drift af bygninger- daglig drift - indkøbsaftaler- logistik og flytninger- udlånssamlingen

Koordinering af 2 lokationer

Øvrige arbejdsområder

Konferancesystem /eksterne lokalebooking/ speciale interne arrangementer  - kollegier -kontrakter på langtidsudlejning og samarbejdsaftaler-salg af bygning m.m

Birgitte Lunden Poulsen

Telefon: 72482275

Mobiltelefon: +4572482275

Vis graf over relationer

Kopier teksten fra feltet...