Brug venligst filter funktionen i venstre bund af din skærm.

Resultater

  • Profiler (20)
  • Projekter (27)
  • Publikationer (133)
  1. Vis flere profiler og filtre
  1. Mad og måltider - udfordringer i familier med unge med kræft

    Christensen, Marie Ernst, Olsen, Pia Riis & Norlyk, Annelise

    01/02/1931/01/22

    Projekter: ProjektForskning

  2. Børn, fødevarer & sociale relationer: Fokus på børns sukkerkultur

    Vind, Sine Holm & Bredbjerg Madsen, Ivan

    01/02/1331/12/14

    Projekter: ProjektForskning

  3. INIS - The International NCP/NCPT Implementation Survey

    Lövestam, Elin , Lang, Nanna Ruengkratok & Peersen, Merete Charlotte

    02/05/1630/11/17

    Projekter: ProjektForskning

  4. JobForm - et erhvervsrettet forsøgsprojekt for ledige med overvægtsproblemer

    Lang, Nanna Ruengkratok, Vinding, Inge & Kern, Dorte

    16/01/0606/07/07

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

  5. Kogebog til mennesker med demens

    Bendtsen, Trine Vase, Jørgensen, Mette Eg, Iversen, Mette Kathrine Friis, Petersen, Anne Line Bjerre Folsgaard & Nejsum, Hanne Lindberg

    Trygfonden

    05/08/1301/12/17

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

  6. Smag for Livet

    Hedegaard, Liselotte, Pless, Majbritt & Brodersen, Peter

    01/11/1430/11/18

    Projekter: ProjektForskning

  7. SIRIUS slædepatrulje

    Lynggaard, Marianne Zangenberg, Moulskov Eckstrøm, Mia & Stave Giebel, Linette

    03/09/1201/07/13

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

  8. Vis flere projekter og filtre
  1. Sportsernæring: en grundbog

    Suhr, Lasse Kristian (red.) & Rikke, Larsen (red.), 2019, 3. udg. København: Munksgaard . 338 s.

    Publikation: Bog/antologi/rapport/kliniske retningslinjerBogUndervisning

  2. Nutritionally adequate food baskets optimised for cultural acceptability as basis for dietary guidelines for low-income Czech families

    Faksová, K., Brázdová, Z. D., Robertson, Aileen & Parlesak, Alexandr, 6 dec. 2019, I : Nutrition Journal. 18, 13 s., 84.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

  3. Cost-Minimized Nutritionally Adequate Food Baskets as Basis for Culturally Adapted Dietary Guidelines for Ethiopians

    Gurmu, A., Nykänen, E-P. A., Alemayehu, F. R., Robertson, Aileen & Parlesak, Alexandr, 9 sep. 2019, I : Nutrients. 11, 9, 17 s., E2159.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

  4. Health communication in cancer care: Dialogue in the nutrition care process

    Lang, Nanna Ruengkratok, 28 aug. 2019.

    Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper/skriftligt oplægFormidling

  5. Barriers and Enablers in the Implementation of a Standardized Process for Nutrition Care: Findings from a Multi-National Survey of Dietetic Professionals in Ten Countries

    Lövestam, E., Vivanti, A., Steiber, A., Boström, A-M., Devine, A., Haughey, O., Kiss, C. M., Lang, Nanna Ruengkratok, Lieffers, J., Lloyd, L., O’Sullivan, T. A., Papoutsakis, C., Peersen, M. C., Thoresen, L. & Orreval, Y., 7 jan. 2020, I : Journal of Human Nutrition and Dietetics.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

  6. Vitamin D in early life and later risk of multiple sclerosis: a systematic review, meta-analysis

    Ismailova, K., Poudel, P., Parlesak, Alexandr, Frederiksen, P. & Heitman, B., 27 aug. 2019, I : PLOS ONE. 14, 8, s. 1-18 18 s., e0221645.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

  7. Optimizing School Food Supply: Integrating Environmental, Health, Economic, and Cultural Dimensions of Diet Sustainability with Linear Programming

    Eustachio Colombo, P., Patterson, E., Schäfer Elinder, L., Lindroos, A. K., Sonesson, U., Darmon, N. & Parlesak, Alexandr, 21 aug. 2019, I : International Journal of Environmental Research and Public Health. 16, 17, s. 1-18 18 s., 3019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

  8. Reducing Greenhouse Gas Emissions (GHGE) through Affordable and Nutritionally Adequate Diets for UK Families Optimized for Cultural Acceptability

    Parlesak, Alexandr, Rayner, M. & Schäfer Elinder, L., 25 jun. 2019, Abstract book for the ISBNPA 2019 Annual Meeting in Prague. International Society of Behavioral Nutrition and Physical Activity, s. 805 1 s. 17282

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportAbstrakt i proceeding

  9. Community gardens and wellbeing amongst vulnerable populations: A thematic review

    Dyg, Pernille Malberg, Peterson, C. J. & Christensen, Søren, 1 aug. 2019, I : Health Promotion International. s. 1-14 14 s., daz067.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

  10. An investigation of main meal preferences in nursing home residents

    Loftager Okkels, S., Dybdal, D., Beck, Anne Marie, Bugel, S., Klausen, T. & Olsen, A., aug. 2019, I : Journal of Sensory Studies. 34, 4, 10 s., e12504.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

  11. Vis flere publikationer og filtre