Brug venligst filter funktionen i venstre bund af din skærm.

Resultater

  • Profiler (13)
  • Projekter (10)
  • Publikationer (91)
  1. Vis flere profiler og filtre
  1. Fremtidens madlejrskole

    Schultz, Charlotte Agerby & Nielsen, Morten Kromann

    01/12/12 → …

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

  2. Et sundt liv for anbragte unge

    Jensen, Charlotte, Henriksen, Anne & Lynggaard, Marianne Zangenberg

    01/05/1501/12/15

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

  3. Rund og Gravid

    Magnussen, Britta, Nøhr, Ellen Ågaard, Møller, Margrethe , Andersen, Mette , Folsø, Hanne, Øster Larsen, Inge & Hammer, Lisbet

    15/11/1020/06/12

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

  4. Min eGraviditet

    Johnsen, Helle

    01/04/1231/12/17

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

  5. Kostberegningsprogrammer

    Iversen, Mette Kathrine Friis, Lynggaard, Marianne Zangenberg & Havelund Lykkegaard, Bodil

    03/09/1231/01/13

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

  6. Mad- og måltidspædagogik i heldagsskolen

    Vind, Sine Holm & Lynggaard, Marianne Zangenberg

    01/01/1530/12/16

    Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

  7. Hospitality within Hospital Foodscapes

    Justesen, Lise

    16/12/1015/12/13

    Projekter: ProjektForskning

  8. Vis flere projekter og filtre
  1. Nutritionally adequate food baskets optimised for cultural acceptability as basis for dietary guidelines for low-income Czech families

    Faksová, Kristyna, Brázdová, Zuzana Derflerová, Robertson, Aileen & Parlesak, Alexandr, 6 dec. 2019, I : Nutrition Journal. 18, 13 s., 84.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

  2. Diætbehandling som et led i hjerterehabiliteringen: Fra national klinisk retningslinje til klinisk praksis!

    Kristensen, Marianne Boll & Møllegaard Bertelsen, Birgitte, feb. 2019, I : Diætisten. 27, 157, s. 29-31 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskning

  3. Comparison of national cross-sectional breast-feeding surveys by maternal education in Europe (2006–2016)

    Sarki, Mahesh, Parlesak, Alexandr & Robertson, Aileen, apr. 2019, I : Public Health Nutrition. 22, 5, s. 848-861 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

  4. Nutritionally Optimized, Culturally Acceptable, Cost-Minimized Diets for Low Income Ghanaian Families Using Linear Programming

    Nykänen, Esa-Pekka, Dunning, Hanna E., Aryeetey, Richmond A. O., Robertson, Aileen & Parlesak, Alexandr, 7 apr. 2018, I : Nutrients. 10, 4, 16 s., 461.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

  5. equitytools.eu: En hjemmeside til videndeling

    Højer-Pedersen, Lasse & Kruse, Ane, 2013

    Publikation: Ikke-skriftlig produktionSoftwareFormidling

  6. A low concentration of ethanol reduces the chemiluminescence of human granulocytes and monocytes but not the tumor necrosis factor alpha production by monocytes after endotoxin stimulation

    Parlesak, Alexandr, Diedrich, J. P., Schäfer, Christian & Bode, C., jun. 1998, I : Infection and Immunity. 66, 6, s. 2809-13 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

  7. Dietary patterns, food and macronutrient intakes among adults in three ethnic groups in rural Kenya

    Larsson, Melanie Wange, 7 feb. 2011, I : Public Health Nutrition. 14, 9, s. 1671–1679 9 s., 14(9).

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

  8. Patientinddragelse i diætbehandling og kostvejledning - aktionsforskning i et kræftambulatorium

    Lang, Nanna Ruengkratok, 21 nov. 2016. 4 s.

    Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper/skriftligt oplægForskning

  9. Vis flere publikationer og filtre