ForsideKonsulentydelserAfgangsprojekter

English

Afgangsprojekter

Konsulentydelse: Projektgennemførelse

Føj til bogmærker

Vis graf over relationer

Opgavens indholdAfgangsprojektet kan tage udgangspunkt i egen praksis, egne undersøgelser, analyser af relevante forskningsresultater og formidling af egne fagligt begrundede opfattelser med henblik på at udvikle praksis. Afgangsprojektet rummer på denne måde en syntese af praksisviden og viden fra forskning og udviklingsarbejde. Bedømmelse sker på baggrund af en skriftlig opgave, som kan udarbejdes i gruppe, hvor hver enkelt deltager identificerer sit eget arbejde, og som gøres til genstand for en mundtlig prøve med ekstern bedømmelse efter 7-trins-skalaen. Der henvises til prøveallongen i bilag 4.
Uddannelsesinstitutionerne udarbejder i fællesskab en skriftlig vejledning til afgangsprojektet.
Mål for aftagers udbytteAfgangsprojektet udgør det afsluttende modul i den pædagogiske diplomuddannelse og har et omfang på 15 ECTS-point. Den studerende formulerer et emne med tilknytning til de moduler, som den studerende har gennemført og bestået. Den udbydende institution skal godkende emnet som grundlag for afgangsprojektet og afgøre, hvilken pædagogisk diplomuddannelsesretning den studerende ved gennemførelsen af afgangsprojektet evt. kan få diplombevis for.

Afgangsprojektet er den studerendes afsluttende projekt, hvor en begrundet central afgrænsning af uddannelsesretningens læringsudbytte dokumenteres ved den afsluttende prøve.
Metodik og arbejdsformVejledning og selvstændigt studium
Begrundelse for valg af metodik og arbejdsformDiversitet
National/internationalNational
StadieAfsluttet
Startdato25/08/14

    Kopier teksten fra feltet...