ForsideKonsulentydelserInklusion og læring, Dagplejen i Vejen kommune

English

Inklusion og læring, Dagplejen i Vejen kommune

Konsulentydelse: Kursusvirksomhed

Føj til bogmærker

Vis graf over relationer

Opgavens indholdDagplejen i Vejen kommune har sat fokus på at skabe inkluderende læringsmiljøer, hvilket stiller krav til dagplejernes læring og til kulturen i dagplejegruppen. Implementeringen af nye redskaber og tankegange sker via kompetenceudviklingsforløb og konsulentbistand for at give særlige forudsætninger til udvalgte dagplejegrupper.
Mål for aftagers udbytteAt gøre udvalgte legestuegrupper i Vejen kommune forandringsparate til at arbejde med inkluderende læringsmiljøer i dagplejen.
Metodik og arbejdsformDer tilrettelægges et kompetenceudviklingsforløb med en blanding af oplæg og øvelser, hvor der sættes fokus på dagplejernes handlekompetence med størst mulig grad af inddragelse for at opnå ejerskab til den nye viden hos dagplejerne.
Begrundelse for valg af metodik og arbejdsformLegestuen er et oplagt forum til at arbejde systematisk med udsatte børns særlige behov, hvor skabelse af gode og lige deltagelsesbetingelser er essentielt. Det stiller krav til dagplejernes læring og til kulturen i dagplejegruppen, når nye redskaber og tankegange skal implementeres, og derfor arbejdes der i dette projekt mod at give særlige forudsætninger til udvalgte dagplejegrupper.
National/internationalNational
StadieAfsluttet
Startdato01/12/14

Kopier teksten fra feltet...