ForsidePersonerDonna Isabella Caroline Sundbo

English

Føj til bogmærker

Donna Isabella Caroline Sundbo

Person

Mobiltelefon: +4572482270

Præsentation

Jeg er forskningskoordinator for uddannelsen Leisure Management i Center for Ledelse og Oplevelsesdesign på University College Sjælland. Jeg har siddet i uddannelsesudvalget i flere år. Jeg har tidligere undervist i en række forskelige fag inklusive bachelor-forløb, forskningsmetoder, organisationsteori, HRM, innovation og entreprenørskab, og forbrugeradfærd. Jeg beskæftiger mig forsknings- og udviklingsmæssigt med oplevelsesøkonomi og service, herunder innovation, udvikling, klynger og netværkssamarbejde og teoretisk forskning i disse. Jeg har et særligt empirisk fokus på fødevareområdet, hvor jeg blandt andet har beskæftiget mig med lokal mad, og med udvikling af madoplevelser. Jeg beskæftiger mig også forsknings- og udviklingsmæssigt med turismeområdet, herunder blandt andet turismeoplevelser.

Jeg har været en af hovedkræfterne bag opbygningen af forsknings- og udviklingsmiljøerne i Center for Ledelse og Oplevelsesdesign. Jeg har tidligere også beskæftiget mig meget med kvalitetssikring og udviklet systemer til dette, blandt andet evalueringskoncept som har været brugt at uddannelsen i adskillige år. Derudover har jeg været en af hovedkræfterne i forbindelse med revision af studieordningen for Leisure Management.

Primære arbejdsområder

Koordinerer forskning, udvikling, diverse eksterne samarbejder, organiserer forskningsforum for ansatte i Center for Ledelse og Oplevelsesdesign, undervisning. Revision af studieordningen for leisure management uddannelsen. Deltager i Folkemødet på Bornholm.

Øvrige arbejdsområder

RUC, GRO, Beltfood

Nøgleord

Vis graf over relationer

Samarbejde

 1. 1 Projekter

  Hvalsøe, Berit

  Person: VIP

 2. 1 Projekter

 3. 1 Projekter

 4. 1 Projekter

Seneste aktiviteter

 1. Forskningsforum (Ekstern organisation)

  Aktivitet: Medlemsskaber og tillidsposterMedlem af nationalt netværk

Vis alle (1) »

Kopier teksten fra feltet...