ForsidePersonerKell Hartmann

English

Føj til bogmærker

Kell Hartmann

Person

Præsentation

Som chefkonsulent i Center for Videreuddannelse, University College Sjælland, har jeg det faglige ansvar for Diplomuddannelsen i ledelse og for skræddersyet efter- og videreuddannelse på ledelsesområdet. Jeg er meget optaget af at udvikle og designe kompetenceudvikling, der understøtter ledelses- og organisationsudvikling i forbindelse med velfærdsudfordringer og reformer. Jeg indgår partnerskaber og samarbejder jeg med offentlige organisationer i hele region sjælland.

Jeg har gennem hele min karriere videreuddannet mig og på forskellig vis specialiseret mig i netop at designe kompetenceudvikling, der strategisk, organisatorisk og didaktisk imødekommer både organisationens og deltagernes udviklingsbehov.

Primære arbejdsområder

Pædagogisk og didaktisk arbejde med at udvikle kvaliteten på Diplomuddannelsen ledelse og på den skræddersyede efter- og videreuddannelse på ledelsesområdet. Jeg udvikler og designer kompetenceudvikling, der understøtter ledelses- og organisationsudvikling i forbindelse med velfærdsreformer f.eks. på skoleområdet. Og jeg indgår samarbejdsaftaler og leder større kompetenceudviklingspojekter i samarbejde med offentlige organisationer i hele region sjælland.

 

Øvrige arbejdsområder

Udvikling og revision af Diplomuddannelsen i ledelse. Medlem af Det faglige fællesudvalg for ledelse (2009-2015). Beskikket som censor ved Diplomuddannelsen i ledelse.

Ansøgning om certificering af udbud til moduler på Den offentlige lederuddannelse. Beskikket som faglig ekspert til certificering af moduler i offentlig ledelse.

Ansøgning om udbud af Bacheloruddannelsen i offentlig administration. Medlem af University College Sjællands aftagerpanel for Bacheloruddannelsen i offentlig administration (2013-2015). Beskikket som censor ved Bacheloruddannelsen i offentlig administration.

Kell Hartmann

Telefon: 72481291

Mobiltelefon: +4572481291

Vis graf over relationer

Samarbejde

 1. 4 Konsulentydelser

  Cantio, Lone Sigmann

  Person: VIP

 2. 4 Konsulentydelser

 3. 3 Konsulentydelser

  Vestergård, Erik

  Person: VIP

 4. 2 Konsulentydelser

  Hansen, Kirsten Schiøtt

  Person: VIP

 5. 1 Konsulentydelser

  Troest, Connie

  Person: TAP

 6. 1 Konsulentydelser

 7. 1 Konsulentydelser

  Lund, Pia Beier

  Person: VIP

 8. 1 Projekter

Kopier teksten fra feltet...