ForsidePersonerHarald Brandt

English

Føj til bogmærker

Harald Brandt

Person

Mobiltelefon: 8755 3084

Forsknings- og udviklingsområder

 • Jeg har bred erfaring med Europæiske uddannelsesprojekter. Jeg har være hoved- og medforfatter på tre godkendte ansøgninger som lead partner til EU under rammeprogrammerne Minerva (Molekult); Leonardo da Vinci (Datalogging in science education) og Erasmus + (Augmentet reality in science education). Jeg har været projektleder på Datalogging in science edcuation og national projektleder på PhenoloGIT (Erasmus +), samt projektmedarbejder på Augmentet reality in science education.  
 • Jeg har bred erfaring med forsknings- og udviklingsopgaver inden for IT og læring. Jeg har deltaget i diverse FOU-projekter med hovedfokus på IT, fx Datalogging in science, Augmentet reality in science education, Demonstrationsskoleprojektet, samt samarbejdet med Naturfagssenteret i Norge om udvikling af Vitenprogrammer (viten.no) på opdag for NTS-centeret.
 • Jeg kan undervise og vejlede indenfor naturfagsdidaktik. Jeg har vejledt et stort antal bacheloropgaver inden for diverse områder af naturfagsdidaktik og undervist på PD-kurser for naturfagsvejledere
 • Jeg kan varetage udviklingsopgaver af forskellig art. Jeg har deltaget i diverse udviklingsopgaver på opdrag fra eksterne samarbejdspartner, fx Mobil lab for Energi Horsens, Varmelab for AffaldVarme Aarhus og Nørd Akademiet for DR.
 • Jeg kan bedrive naturfagsdidaktisk forskning. Metodisk har jeg arbejde både med kvalitative og kvantitative værktøjer og forskningstilgange. Jeg har fx lang erfaring med SurveyXact og erfaring med videoanalyse i IrisConnect.

Undervisningsoplysninger

 • Jeg har mange års erfaring med læreruddannelse og efteruddannelse af lærere på folkeskoleområdet. Jeg har undervist lærerstuderende i undervisningsfagene fysik/kemi og natur og teknologi, specialiseringsmoduler, samt lavet efteruddannelseskurser for folkeskolelærere både i Danmark og Norge.
 • Jeg har formel kompetence og erfaring med at undervise kemi, fysik og naturfag i gymnasiet i Norge.

Vis graf over relationer

Samarbejde

 1. 5 Projekter 2 Aktiviteter 6 Skriftlige produktioner

 2. 2 Projekter 9 Skriftlige produktioner

 3. 4 Projekter 1 Skriftlige produktioner

 4. 3 Projekter

 5. 1 Projekter 1 Skriftlige produktioner

 6. 1 Projekter

 7. 1 Projekter

 8. 1 Projekter

 9. 1 Projekter

 10. 1 Projekter

 11. 1 Projekter

 12. 1 Skriftlige produktioner

 13. 1 Projekter

 14. 1 Projekter

 15. 1 Skriftlige produktioner

 16. 1 Skriftlige produktioner

 17. 1 Projekter

 18. 1 Skriftlige produktioner

Kopier teksten fra feltet...