ForsidePersonerHelle B. Antczak

English

Føj til bogmærker

Helle B. Antczak

Person

Præsentation

Uddannet socionom fra Roskilde Universitet og Master i Udsatte Børn og Unge fra Aalborg Universitet. Mangeårig praksis med såvel myndighedsarbejde som behandlingsarbejde med udsatte børn og deres familier i kommunalt regi. Flittig redaktør og medforfatter af lærebøger indenfor det sociale område - bl. a. 'Socialt arbejde i et globaliseret samfund - udfordringer til en profession' (Forlaget Samfundslitteratur, 2015) og 'Socialrådgivning og socialt arbejde - en grundbog' (Reitzel, 2013) Har også produceret undervisningsmateriale til efter- og videreuddannelse af professionelle - bl.a. undervisningsfilmen 'Samtaler med børn' (Sm. m. Karen Asta Bo)

Primære arbejdsområder

Underviser kommende socialrådgivere i socialt arbejde - primært på Den Interkulturelle/Internationale Socialrådgiveruddannelse. Særlige specialeområder: Socialt arbejde med etniske minoritetsfamilier, socialt arbejde i et globaliseret samfund og kommunikation og samtaler med børn og unge. Forsker i socialrådgiveres samtaler med unge.

Øvrige arbejdsområder

Efteruddanner praktikere i socialt arbejde med udsatte børnefamilier - bl. a. i hvordan man taler med børn og unge. Har ligeledes været med til at ruste børnesagsbehandlere fra en lang række kommuner til at arbejde med systematisk sagsarbejde

Helle B. Antczak

Telefon: 51 63 26 11

Vis graf over relationer

Samarbejde

  1. 1 Projekter 2 Skriftlige produktioner

  2. 1 Projekter 2 Skriftlige produktioner

  3. 1 Projekter 1 Skriftlige produktioner

  4. 2 Skriftlige produktioner

  5. 1 Projekter

  6. 1 Skriftlige produktioner

  7. 1 Skriftlige produktioner

Kopier teksten fra feltet...