ForsidePersonerJesper Lind Olsen

English

Føj til bogmærker

Jesper Lind Olsen

Person

Præsentation

Da jeg var 6 år gammel blev jeg klar over, at jeg ønskede at arbejde som LEGO-designer når jeg blev stor. Da der ikke var nogen på min folkeskole, der tog det ønske alvorligt eller vidste, hvordan man kvalificerer sig til sådan en stilling, traf jeg kort efter beslutningen at blive selvlært.

Seriøst! Jeg har studeret design og didaktik som selvstudie siden dengang og opsøgt alt, der enten gjorde mig til en bedre designer eller en bedre ”elev” i de muligheder, der bød sig – designer på trods...

Nu, 40 senere, kan jeg foreløbigt se tilbage på en karriere, der bl.a. dækker over tre år i en hemmelig tænketank hos LEGO, to selvstartede, succesrige designvirksomheder (med LEGO som kunde), masser af vundne designkonkurrencer (bl.a. logo for Region Syddanmark, Syddjurs Kommune og Sydtrafik), tæt samarbejde med undervisere på Kaospilotuddannelsen, design af diverse lærings- og procesmidler og ikke mindst succes som designlærer og eksaminator på UC Syddanmark.

Hvis jeg har lært noget særligt af denne lidt usædvanlige karriere, vil jeg bl.a. nævne evnen til at dele mit fokus så jeg samtidig kan være deltager og observatør af en proces, mine tværfaglige/multidisciplinære kreative og analytiske designevner og den nysgerrighed, der kommer af selv at skulle skabe sig en uddannelse. Mit fokus i dag stammer nok fra min tid som produktdesigner: Grounding af det lærte og at kunne isolere den forskel, der gør en forskel.

Jesper Lind Olsen

Telefon: +4572665111

Vis graf over relationer

Samarbejde

Seneste projekter

 1. Positioneringsgame

  Projekt: Udviklingsprojekt/ Innovation

 2. Typogame

  Projekt: Udviklingsprojekt/ Innovation

 3. LEGO Mindstorms 1.5

  Projekt: Udviklingsprojekt/ Innovation

Vis alle (3) »

Seneste ikke-skriftlige produktioner

 1. IW Videobites: Basal 3D-Tegning – Grundlag for isometri og logodesign

  Ikke-skriftlig produktion: AV / MultimedieproduktE-læringsmateriale

 2. IW Videobites: Isometri Bil

  Ikke-skriftlig produktion: AV / MultimedieproduktLevende billeder

 3. IW Videobites: Isometri indstillinger

  Ikke-skriftlig produktion: AV / MultimedieproduktLevende billeder

Vis alle (16) »

Kopier teksten fra feltet...