ForsidePersonerNina Hauge Jensen

English

Føj til bogmærker

Nina Hauge Jensen

Person

Præsentation

Jeg har undervisning som mit kerneområde, undervisning i dansk som andetsprog og i fransk. Jeg kæmper for opretholdelse af fransk som undervisningsfag i Danmark, for et flersproget Danmark og for bedre læringsvilkår for børn med dansk som andetsprog fra daginstitution til ungdomsuddannelse.

Primære arbejdsområder

Undervisnings-, eksaminator - og censoropgaver i fagområdet dansk som andetsprog, konsulentopgaver i samme fagområde, både i læreruddannelsen og efteruddannelsen (sprogvejlederudd. og andetsprogspædagogik for pædagoger, lærerer og PPR personale, underviser i fransk undervisningsfaget, samt medarbejder i Videncenter for Sprog, Læsning og Læring tilknyttet programmet Sprogpædagogisk praksis.

Øvrige arbejdsområder

Diverse opgaver for ministerier/servicestyrelsen, herunder Tosprogstaskforce, projekter vedr. tosprogede samt vedr. udarbejdelse af Fælles Mål og studieordninger, inspirationsmaterialer til undervisning af tosprogede, forsøgsprogrammer vedr. modersmålsbaseret undervisning. Jeg sidder desuden i den nationale faggruppe for undervisningsfaget fransk i læreruddannelsen.

Nina Hauge Jensen

Mobiltelefon: 87551813

Vis graf over relationer

Samarbejde

 1. 3 Projekter 1 Aktiviteter 2 Skriftlige produktioner

 2. 2 Projekter 2 Skriftlige produktioner

 3. 3 Projekter

 4. 1 Projekter 1 Skriftlige produktioner

 5. 1 Projekter 1 Skriftlige produktioner

 6. 1 Skriftlige produktioner

 7. 1 Projekter

 8. 1 Projekter

 9. 1 Projekter

 10. 1 Undervisning

 11. 1 Projekter

 12. 1 Projekter

Kopier teksten fra feltet...