ForsidePersonerRune Riberholt

English

Føj til bogmærker

Rune Riberholt

Person

Telefon: 51 63 26 94

CV

Rune Riberholt er kandidat fra Københavns Universitet, med hovedfag i samfundsfag og bifag i idræt. Rune Riberholt har 15 års erfaring med undervisning i bl.a. samfundsfag, idræt og uddannelse & job (UEA-orientering).

Rune Riberholt har sideløbende med sit arbejde på Metropol læst diplomuddannelsen i ledelse, og har derigennem styrket sin organisatoriske og strategiske indsigt i offentlig ledelse. Rune Riberholt har været med til at starte profillæreruddannelsen i pædagogisk skoleledelse op på Metropol og har i samarbejde med Institut for Ledelse og Forvaltning udviklet det nye skoleledelseskoncept "Ny Skoleledelse". Rune Riberholt har indsigt i skolen fra elev til forvaltning. Hans organisatoriske indsigt gør, at han kan understøtte forandringsprocesser i skolen, på både elev-, lærer- og ledelsesniveau.

Rune Riberholt har registerforskningskompetencer og har erfaringer med operationalisering af fagdidaktiske problemstillinger ud i situationsbestemt aktionsforskning. Rune Riberholt har været tilknyttet Skolen på Duevej som konsulent i et konkret udviklingsarbejde om at skabe fælles sprog i et fagteam om afdækning og konkretisering af undervisningsmål.

Rune Riberholt har holdt kurser om den tværfaglige udfordring i projektopgaven og projektundervisning, og udviklet konkrete tiltag til organisering af funktionelle tværfaglige forløb med eleven i centrum. Rune Riberholt afholder kurser i Uddannelse & Job, hvor han kvalificerer lærerstuderende til at gennemføre funktionel tværfaglig undervisning, der kobler skolefag med lokalsamfund og praksisnær læring.

Vis graf over relationer

Samarbejde

Kopier teksten fra feltet...