ForsidePersonerUlla Gars Jensen

English

Føj til bogmærker

Ulla Gars Jensen

Person

Præsentation

Lektor, cand.scient.soc., sygeplejerske, Sygeplejerskeuddannelsen Professionshøjskolen Metropol. Har været underviser på sygeplejerskeuddannelsen siden 1994. Har indenfor de sidste par år deltaget i forsknings- og udviklingsprojekter i samarbejde med Københavns kommune og Professionshøjskolen Metropol. Har været projektleder på integrationsprojekt omkring kvalificering af udenlandske sygeplejersker til det danske sundhedsvæsen samt etablering af mentorordning til fastholdelse af de udenlandske sygeplejersker i uddannelsen. Er iøjeblikket projektleder for projekt Technucation se mere om dette under projekter. Er på institut for sygepleje tilknyttet modul 9 hvor jeg har undervisnings- og vejledningsopgaver. jeg er modulkoordniator på modul 13 og modulansvarlig for valgmodulet forskningsmetoder. Herudover vejleder jeg til bachelorprojekt på modul 14.

Primære arbejdsområder

Underviser på valgmodulet forskningsmetoder på modul 13. Vejleder på modul 14 til bachelorprojekt. Er modulkoordnator for modul 13. Arbejder med semesterbeskrivelse for 7. semester til ny uddannelse. Arbejder med teknologiforståelse i arbejdslivet.  Vurdere sygeplejerskeuddannelse for lande undefor EU og Norden for Sundhedsstryrelsen.

Øvrige arbejdsområder

Beskikket censor ved sygeplejerskeuddannelse, Den sundhedsfaglige Diplomuddannelse samt Masteruddannelsen i kliniks sygepleje og Kandidatuddannelsen i Folkesundhedsvidenskab.

Ulla Gars Jensen

Telefon: 51 63 27 59

Vis graf over relationer

Samarbejde

 1. 1 Projekter 4 Skriftlige produktioner

 2. 1 Undervisning 3 Skriftlige produktioner

 3. 2 Skriftlige produktioner

 4. 2 Skriftlige produktioner

 5. 1 Skriftlige produktioner

Seneste aktiviteter

 1. Teknologi i omsorgen?Omsorg i teknologien?

  Aktivitet: Deltager i eller arrangør af en begivenhedKonference

 2. ICN

  Aktivitet: Deltager i eller arrangør af en begivenhedKonference

 3. ICN konference

  Aktivitet: Deltager i eller arrangør af en begivenhedKonference

Vis alle (14) »

Kopier teksten fra feltet...