ForsideSkriftlige produktionerPædagogik og Lærerfaglighed

English

Pædagogik og Lærerfaglighed

Skriftlig produktion: FormidlingBog

Føj til bogmærker

Vis graf over relationer

Faget pædagogik har tradition for at danne grundlag for lærerens profession, der består i undervisning og øvrige opgaver i grundskolen. Denne forståelse af pædagogikfaget som grundlag for lærerens profession ligger til grund for antologien Pædagogik og lærerfaglighed. Hensigten med bogen er at bidrage til, at den pædagogiske grundfaglighed, som faget pædagogik under hidtidige læreruddannelser har bidraget med, medtænkes ind i hovedområdet Pædagogik og lærerfaglighed i læreruddannelsen i dag.
Antologien indledes således med artikler om klassiske, pædagogiske betragtninger om forholdet mellem skole og samfund og afsluttes med artikler om almene læreropgaver. Undervejs vendes blikket naturligvis også mod eleverne og skolens undervisning, som helt centrale pædagogiske opgaver. Antologien er disponeret i fire dele:
I)Skolen
II)Eleven
III)Undervisningen
IV)IV) Læreren.
Bogen Pædagogik og lærerfaglighed henvender sig til studerende på læreruddannelsen og andre med interesse for undervisning, lærerfaglighed, undervisning og læring.

Publikationsoplysninger

UdgivelsesstedAarhus
ForlagKlim
Udgave1
Antal sider290
År2017
ISBN (Trykt)9788771298680
OriginalsprogDansk

Publikationsserier

NavnLærerens Grundfaglighed

    Emneord

  • Læring, pædagogik og undervisning - pædagogik, lærerkompetencer, almen didaktik, undervisningskompetence, læring og udvikling, tosprogede elever, specialpædagogik, almen undervsiningskompetence, skoleopgaven, didaktik

Kopier teksten fra feltet...