ForsidePersonerTurid Eikeland

English

Føj til bogmærker

Turid Eikeland

Person

Præsentation

Jeg er centerchef med ansvar for grunduddannelserne til socialrådgiver og administrationsbachelor samt efter- og videreuddannelse og forskning i center for socialt arbejde og forvaltning, University College Sjælland. Mine egne uddannelsesmæssige rødder har jeg fra kandidatuddannelsen i offentlig forvaltning på Roskilde Universitet. Den røde tråd i min erhvervserfaring har været uddannelse- og kompetenceudvikling på individ og samfundsniveau, samt uddannelsespolitik- og uddannelsesøkonomi. Disse temaområder har jeg haft lejlighed til at arbejde med i såvel interesseorganisationer, som underviser i UCSJ. Desuden er ledelse et fokusområde for mig. Jeg har bl.a. projektleder i Væksthus for Ledelse i Kommunernes Landsforening.

Primære arbejdsområder

Overordnet ledelsesansvar for socialrådgiveruddannelsen i Roskilde og Nykøbing, adminsitrationsbacheloruddannelsen i Næstved, efter- og videreuddannelse samt forskning på det socialfaglige og adminsitrationsfaglige område. 

Øvrige arbejdsområder

Chef i den organisatoriske enhed Sundhed og social i UCSJ, medlem af Roskilde Campus, styregrupper og ledernetværk samt campuscehf på Campus Roskilde   

Turid Eikeland

Telefon: 72483176

Mobiltelefon: +4572483176

Vis graf over relationer

Kopier teksten fra feltet...