ForsidePersonerThomas Mosfeldt Laursen

English

Føj til bogmærker

Thomas Mosfeldt Laursen

Person

Præsentation

Konstitueret uddannelsesleder på University College Sjælland, Center for Ledelse og Oplevelsesdesign. Ansvar for bl.a. rekvirerede udbud af lederudviklingsforløb og åbne lederuddannelser, bl.a. Diplom i Ledelse. Personaleansvar for 10 vidensmedarbejdere/konsulenter.

Indtil april 2015 managementkonsulent i Implement Consulting Group, LEAD-gruppen. Implement/LEAD er blandt landets førende konsulentvirksomheder indenfor ledelsesudvikling og Change Management. Omfattende erfaring med ledercoaching- og sparring, og med facilitering og undervisning. I de senere år har han fokuseret på konsulenttræning- og uddannelse, integrerede lederudviklingsprogrammer og teamudvikling.

På det personlige plan er Thomas optaget af relationer og resultater og på involvering af alle relevante parter. Han er nem at kommunikere med, og kombinationen med hans engagement og fokuserede arbejdsform gør, at han når sine ambitiøse mål. 

Indgående kendskab til politisk interessevaretagelse, kommunikationsarbejde og overenskomststof i faglige organisationer, frivillige organisationer og brancheorganisationer, nationalt og internationalt. 

Thomas Mosfeldt Laursen

Mobiltelefon: +4572481278

Vis graf over relationer

Kopier teksten fra feltet...