Nye standarder for rum på hospitalet. - en antropologisk undersøgelse af rummets betydning hos indlagte forældre og personale på den interaktive barselsstue

Description
Denne rapport er en del af projektet ’Nye standarder for rum på hospitaler: den interaktive patientstue’, der gennemføres i et samarbejde mellem Hospitalsenheden Vest, Herning, velfærdsteknologivirksomhederne Modos, Zenscapes og European House of Beds, Arbejdsmedicinsk klinik, Herning samt forsknings- og udviklingsafdelingen, UC SYD.
Projektet er støttet af innovationsnetværket MTIC, MedTech Innovation Consortium, med projektledelse og midler finansieret af Region Midtjylland og EU’s strukturfond under konceptet Circular CoCreation, der lægger op til forpligtende innovationssamarbejder med deltagelse af virksomheder, videninstitutioner og sygehusafdeling.
Målet med forskningen i projektet at klarlægge og formidle viden om muligheder og udfordringer, der ligger i at udvikle og introducere teknologiske løsninger og ny indretning på patientstuer, hvor gruppen af brugere har vidt forskellige behov.
Information
Further information

Original languageDanish
PublisherUC SYD
Number of pages33
Publication categoryResearch
Peer-reviewedNo

Organisations

Collaborative partners

  • Hospitalsenheden Vest
Keywords